Mennyi ideig faj a szoptatas? Mikorra lehet megszokni? Ti mit csinaltok mikor "latjatok a csillagokat"?
Szia, nekem kozel 5 hetig fajt, de annyira, hogy rettegtem minden etetestol. Levegot benntart, labbal dobol, jobb otletem nem volt. Kitartas!
6 hetes picur anyukaja
Szia!
Nekem csak 1-2 alkalommal fájt, amikor rosszul kapta be a mellbimbót. Próbáld ki a mellbimbóvédőt az Avent pillangóformájú nagyon bevált! Eleinte én is használtam, amíg nem tanultunk meg rendesen szopizni.
Emellett ha feszül a cicid szopi előtt fejj le egy kis tejet, így könnyebben be bírja kapni, úgy kínáld neki, hogy oldalt kicsit összecsíped a bimbóudvart (nagyobb felület kerül a szájába). 2,5 óránkba telt, mire megtanultunk a kórházban rendesen szopizni, de utána minden simán ment, azóta nem fáj. Ergo nagyon megérte ráfordítani az időt. Remélem ti is hamar rájöttök a lényegére utána mindkettőtöknek könnyebb lesz!
5 hetes a babóm, kb 1 hete nem látok csillagokat mikor bekapja. Csak az elején fáj fél percig kb. Pedig második baba, nagyon ügyesen szopizik, jól is kapja be. Most már csak érzékeny, szerintem pár nap és el is múlik teljesen a fájdalom.
Szerintem bimbóvédőt ne használj, barátnőm babája utána nem fogadta el a cicit, végig úgy kellett szoptatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!