Szoptatas befejezese utan meddig kell varni a fogamzasgatloval?
Figyelt kérdés
Eldontottem hogy befejezem a szoptatast mert a lanyom mar eleg nagy es nem igenyli. Fogamzasgatlo tablettaval szeretnenk utana vedekezni. Meg kell varni, hogy teljesen elapadjon a tej a mellembol vagy elkezdhetem mar akkor is amikor eldontom hogy a mai naptol nem szoptatok? Magyarul az apasztas idoszakaba is lehet mar a gyogyszert elkezdeni szedni vagy el kell teljen egy bizonyos ido az abbahagyas utan? A dokim mar par honapja felirta a receptet de ezt nem kerdeztem meg tole.2016. máj. 16. 18:43
1/4 anonim válasza:
Eltérően szoktak informálni a dokik. A tej kiürülését az én dokim szerint nem kel megvárni, az mindegy ebből a szempontból. Az első menstruációt kell megvárni - legalábbis nekem ezt mondta a doki. Majd jön más, akinek meg mást és jól lehülyéz meg lepontoz, ahogy az errefelé szokás.
2/4 anonim válasza:
A menstruációt kell csak megvárni, és akkor kezdheted a tabletta szedésést.
Egyébként pont ebben a helyzetben vagyok, a dokim kb 2 hónapja felírta a fogamzásgátlót, de még esténként szopizik a lányom így nem kezdtem el, de 1-2 héten belül tervezem leszoktatni. VIszont azt nem tudom a tej hogy örül ki ha egyszer csak abbahagyjuk a szopit? Kell majd még kicsit fejni néhány napon át vagy egyszerűen elapad magától? Szopi közben azért még hallom ahogy nyel és jön valamennyi tej, szóval van még valamennyi azért.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En tegnap estetol kezdtem el leszoktatni 9 honapos lanykamat az ejszakai cicirol. Mindent eszik napkozbe nem is szopizik csak ejszaka. Ugy gondoltam itt az ido az elvalasztasnak. A dokim ma nekem is honapokkal elobb felirta a gyogyszert. Sajna nekem folyamatos pecsetelo verzesem van hol erosebb hol gyengebb igy sztem en azonnal kezdhetnem a gyogyszert mert nics mire varnom... ezert is indokolt lett volna mar 6 hos korwban abbahagyni mert verszegeny vagyok de huztam ameddig tudtam. Sajnos mar nembirom a folyamatos verzest 😕 ugy gondoltam leszokik aztan varok1-2 hetet es elkezdem a gyogyszert.
2016. máj. 17. 11:19
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem mar csak a jobb mellembe van tej es neha nagyon feszit akkor segitek kezzel lefejni egy kicsit. Minimalisat csak...es igy par het mulva szepen elapad
2016. máj. 17. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!