SOS! Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám nem hajlandó éjjel óta sem aludni és enni sem eszik jól.(és azon is órákon keresztül lóg)Próbáltam még cumisüvegből,pohárból-egyiket sem fogadta el.Lehet,hogy nem izlik neki a tejem??? Teljesen oda vagyok idegileg,már nem tudom mit tehetnék.Amúgy pisi-kaka van a pelusban,mosolygós is,gőgicsél,de aggódom nagyon!!Teát adjak neki a kiszáradás miatt????2010. ápr. 9. 11:07
1/2 anonim válasza:
Előfordul ilyen. Ha egyébként jókedvű akkor nagy gond nem lehet. Próbálj megnyugodni, mert a baba is érzi rajtad a feszültséget és még kevésbé fog szopizni. Nálunk 2 hete volt ugyanez és délután már szopott rendesen. Egy délelőtt alatt nem szárad ki, főleg ha azért valamnnyit cicizett is.
2/2 anonim válasza:
tedd el a cumisüveget, teáztatni felesleges. Nyugi, nem fog éhen halni, néhány napot még adj magatoknak, lehet hogy csak rossz napja van. Ha mosolyog és gőgicsél, akkor semmi komoly baja nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!