Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » SOS! Mit tudok tenni?

SOS! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2 hónapos babám nem hajlandó éjjel óta sem aludni és enni sem eszik jól.(és azon is órákon keresztül lóg)Próbáltam még cumisüvegből,pohárból-egyiket sem fogadta el.Lehet,hogy nem izlik neki a tejem??? Teljesen oda vagyok idegileg,már nem tudom mit tehetnék.Amúgy pisi-kaka van a pelusban,mosolygós is,gőgicsél,de aggódom nagyon!!Teát adjak neki a kiszáradás miatt????
2010. ápr. 9. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordul ilyen. Ha egyébként jókedvű akkor nagy gond nem lehet. Próbálj megnyugodni, mert a baba is érzi rajtad a feszültséget és még kevésbé fog szopizni. Nálunk 2 hete volt ugyanez és délután már szopott rendesen. Egy délelőtt alatt nem szárad ki, főleg ha azért valamnnyit cicizett is.
2010. ápr. 9. 11:29
 2/2 anonim ***** válasza:
tedd el a cumisüveget, teáztatni felesleges. Nyugi, nem fog éhen halni, néhány napot még adj magatoknak, lehet hogy csak rossz napja van. Ha mosolyog és gőgicsél, akkor semmi komoly baja nem lehet.
2010. ápr. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!