Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megjött a menstruációm és...

Megjött a menstruációm és cicisztrájk van. Kinek meddig tartott ez?

Figyelt kérdés

5 hetes a lànyom és nem hajlandó cicizni,sìr és kiköpdösi a cicit. Tej van, foga nem jön, nem görcsöl, nincs kaki gond stb arra gondoltam,hogy meg fog jönni. Két napja kezdődött egyre rosszabb ma pedig tényleg megjött :-( Kisfiamnàl nem volt ilyen neki fel sem tűnt.

Ötletek? Hagyjam sìrni?kìnàlgassam többet? Katasztrófa az egész...

2016. máj. 6. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es ez nem alapvetően igaz, én is ezt gondoltam, de nem így van. Sok ok lehet amiért nem kellhet neki a cici.
2016. máj. 8. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
11nek igaza van. Nem biztos hogy visszatér a cicihez. Éjjel nekem is szépen evett. Nappal őrület volt... aztan egyszer csak éjjel sem kellett a cici. És az sem igaz ha éhes enni fog. Mi 2 hétre kórházba kerültünk mert úgy sztrájkolt hogy inkább kiszáradt csak ne kelljen ciciből enni...
2016. máj. 8. 13:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Uh... Szegények,sajnàlom.

Jobb a helyzet, még nem jó,de többet eszik. Győzött a pocak. No meg az a sok csoki amit eszek,hàtha segìt a tej ìzén. De úgy néz ki bejött a dolog. Napközben ugyan két evésnél nyüglődik,de a hosszabb alvàsok utàn màr gond nélkül eszik.

Most màr nagyon bìzom,hogy helyre jövünk.Na meg félek a következő hónaptól :-S

2016. máj. 10. 00:13
 14/14 LadyLoss ***** válasza:
Nálunk minden hónappal jobb lett. De az első 2őt megszenvedtük. :(
2016. máj. 10. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!