Mit tegyek, ha a lányom szopizáskor 10 perc után elelszik? Adjak cumisüvegből neki enni? De félő hogy akkor rászokik?
Jókat írtak az előttem lévők. Ha már lefejted, add neki kis kávés pohárban, ha annyira éhes. A csecsemő osztályon is így etetik őket, pont azért, hogy ne szokjanak rá az üvegre. Én sem fejetem a mellem soha. Nálunk is rövid volt a szopi eleinte, bealudt, felébredt , ismét kérte. Ezért sem fejtem. Egyébként azt is megpróbálhatod, hogy újra mellre teszed, mert a tej nagy része a szoptatás közben termelődik, és nem előtte.
Remélem segítettem.
2 gyerekes anyuka ( az egyik 1 évig szopizott, a másik 2-ig:)
Én sem fejtem. Igény szerint szoptattam. És igen, volt idő, mikor óránként evett, de most már szépen beállt a 3 óránkénti evés:-)
Jól csinálod, én is épp ezért nem adok neki cumit, igaz ki is köpi:-) Egyszer vizet akartam adni neki , de amint megérzi a cumit, fitnorog és röpül a szájából:-)
Szóval szerintem dönts két dolog között: vagy igény szerint táplálsz, és adsz neki mikor kér, vagy állj rá a 3 óránkénti evésre, és akkor tudni fogja, hogy akkor egyen, amikor kap, mert utána nem kap egy darabig.
És ha le is fejted, utána cicire tehted, mert ő még fog tudni kiszívni belőle:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!