Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha a lányom...

Mit tegyek, ha a lányom szopizáskor 10 perc után elelszik? Adjak cumisüvegből neki enni? De félő hogy akkor rászokik?

Figyelt kérdés
A lányom 4 hetes és kissé lusta szopni,én noszogatom de sokszor hiába.Miután befejeztük meg ujra enne,de addigra már lefejtem a mellem.Cumisüvegből meg nem szivesen adok neki nehogy csak abból akarjon enni mivel abból könnyen jön a tej.
2008. szept. 23. 15:10
 1/4 anonim válasza:
100%
azert alszik el,mert meg igen pici,hogyha elalszik akkor vedd ki a cicit,es hagyd ot nyugodtan aludni,nalunk is volt,meg szerintem mindenkinel ez a hejzet
2008. szept. 23. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szia én 18 hónapig szoptattam és soha nem fejtem le csak mindig mikor kért adtam neki szerintem neked sem kellene lefejni csak szoptasd mikor kéri nálunk kereken 5 percig tartott az leeljén a szopizás és volt olyan hogy óránként evett és nem volt semmi baja idővel szépen beállt és már ritkábban szopizott
2008. szept. 23. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jókat írtak az előttem lévők. Ha már lefejted, add neki kis kávés pohárban, ha annyira éhes. A csecsemő osztályon is így etetik őket, pont azért, hogy ne szokjanak rá az üvegre. Én sem fejetem a mellem soha. Nálunk is rövid volt a szopi eleinte, bealudt, felébredt , ismét kérte. Ezért sem fejtem. Egyébként azt is megpróbálhatod, hogy újra mellre teszed, mert a tej nagy része a szoptatás közben termelődik, és nem előtte.

Remélem segítettem.

2 gyerekes anyuka ( az egyik 1 évig szopizott, a másik 2-ig:)

2008. szept. 23. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem fejtem. Igény szerint szoptattam. És igen, volt idő, mikor óránként evett, de most már szépen beállt a 3 óránkénti evés:-)

Jól csinálod, én is épp ezért nem adok neki cumit, igaz ki is köpi:-) Egyszer vizet akartam adni neki , de amint megérzi a cumit, fitnorog és röpül a szájából:-)

Szóval szerintem dönts két dolog között: vagy igény szerint táplálsz, és adsz neki mikor kér, vagy állj rá a 3 óránkénti evésre, és akkor tudni fogja, hogy akkor egyen, amikor kap, mert utána nem kap egy darabig.

És ha le is fejted, utána cicire tehted, mert ő még fog tudni kiszívni belőle:-))

2008. szept. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!