Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoktassam le a szoptat...

Hogyan szoktassam le a szoptatasrol?

Figyelt kérdés
A segitsegeteket szeretnem kerni mert mar nagyon tanacstalan vagyok. Van egy 8 hos kislanyom aki semmilyen cumit es cumisuveget, itatopoharat nem akar elfogadni. Ebbol kovetkezik, hogy se tapszert, tejitalt se semmilyen folyadekot nem iszik. Igaz meg szopizik, de egeszsegugyi okok miatt el kell valasztanom mielobb. ( orvosi utasitasra) Mar minden etkezest kivaltottam, tejpepet is eszik. Hogy tudnam elvalasztani? Mar mindent kiprobaltam - rengeteg cumisuveg, tapszert, tejitalt de semmi nem kell neki csak a cici. Etelekben nem valogatos szerencsere. Tejem sincs mar sok, igazabol megnyugvas miatt szopizik csak szerintem. Drasztikusan nem szeretnem de igy a folyamatos levalasztas se megy. Mit tanacsoltok? Azt olvastam hogy 1 eves korig napi 500ml tejalapu etkezesnek kell lennie. Hat a tejpeppel nem kapna meg meg ha novelem a mennyiseget se...azt h semmit se iszik arrol mar ne is beszeljuk.
2016. ápr. 23. 07:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nekem nem a teljes elválasztás volt a célom, hanem pusztán annyi, hogy ne a cicin aludjon el és ne sírjon a cici után...hanem akkor szopizzon amikor én odaadom neki evés időben a mellem. Nekem sem volt túl sok tejem ezért egész nap rajta szeretett volna lógni...
2016. ápr. 23. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!