Szoptatás alatt csökkenhet a nemi vágy?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 21:11
1/6 anonim válasza:
Magamból kiindulva,igen.De a hormonok mellett szerintem az is közre játszik,hogy most más funcioja van a mellemnek.Ugyérzem amig nem lesz ujra az enyém,addig valahogy nem érzem magam annyira nőnek.
2/6 anonim válasza:
Igen, mivel ez is, az is hormonális dolog. Plusz, ahogy az előző írta, nem a régi a funkció.
3/6 anonim válasza:
Igen.
"Parasztosan" szólva a tested most a babád etetésére szolgál, nem újabb baba gyártására.
4/6 anonim válasza:
Igen.Tapasztalaből is mondom.'6hónapos babámat szoptatom még elégé sokat.És semmi kedvem hozzá...már a szexhez, a fáradség miatt is, meg hagyjon engem békén:(
De olvastam erröl egy cikket, mert már én sem értettem miért van ez velem. Azt irja h a szoptatás alatt magas valamelyik hormon talán a prolaktin, és alacsony egy másik..sajnos nem emlékszem pontosan, nem akarok butaságot irni.
Persze nem biztos h mindenkinél:)
5/6 anonim válasza:
Igen,a hormonok miatt.A természet anya így állította be,azét,hogy Te teljes mértékben a picivel törődj.A cici más funkcióját azért át lehet vészelni,tedd külön az agyadba,h szopiztatod a babát és más szitu,h pároddal vagy!
6/6 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem lohad le az apukák vágya is..... de komolyan, ez nálunk igen nagy probléma! Miért nektek bele is törődik, hogy nincs kedvetek? Én tisztára kivagyok emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!