Tejszaporitó mótszerek minden érdekel?
Nekem kicsit ugy tűnik mintha az össze- vissza, állandó evestol fajna a hasa. Espumisan jo rá.
Tejszaporitasra gorogszenamag kapszulat szedtem napi 3x2 szemet. Jócskán tobb tejem lett tőle.
Dettó.ez a helyzet :) első babànàl dőlt belőlem a tej, most paràzok, hogy elég legyen. Van, hogy órànként cicire teszem (gyanìtom, nem mindig lakik jól egy evésre), ittam többféle teàt, a görögszénamag kapszulàt is eszem, szénhidràtot is, és igény szerint szoptatok+ fejek. Igenis van olyan, hogy kiürül a mell, fejésnél ez tök jól làtszik: kiürìtem, 15 perc múlva max pàr korty van benne.
Gyorsan hìzik a babàd? Büfizik rendesen?
Én azt csinàlom, hogy a koràbban lefejt tejet kapja meg, amikor estére vagy délelőttre màr kevésnek érzem. Persze elöbb mindig cicire teszem, üvegből akkor kap, ha màr szopizott. Ìgy is van, hogy betol még 60 ml-t.
A rendszeresség majd beàll, ezen ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!