26 hetes terhesen előtejem jelentkezett, lesz vajon a szülés után hamar belövellés?
Szerintem nincs összefüggés. Egyáltalán nem volt előtejem, de a szülés másnapján már volt tejcsi, mire jöttünk haza a kórházból már melltartóbetét kellett.
Szülès után már ott a szülőszobán cicire tették, nem tudom ez számított e.
Nincs összefüggés.
Nekem nem volt előtejem, a 3. napra belövelt a tej.
A barátnőmnek nagyon hamar már félidő elött volt előteje, annyi hogy betétet vagy pzs-t kellett tenni a melltartóba, és csak az 5. nap körül indult meg a teje. Tápszert kapott a kicsi a kórházban, de otthon már nem volt szükség tápszerre, simán szopizott a gyerkőc. Azóta is kizárólagos anyatejes.
Ha tartasz attól ami a fiaddal történt (cumizavar), akkor vagy szerezz be szoptatás barát cumisüveget, vagy ami még jobb egy szoptanítot, akkor biztos nem lesz cumizavaros ha esetleg pótlás kell akkor sem. Ezzel a kütyüvel még örökbefogadó anyák is tudtak szoptatni.
Így néz ki: [link] (használtan már akár féláron is hozzájuthatsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!