Medela mellszivóval nem sikerül fejnem, melyik jobb annál?
Figyelt kérdés
Max.10 milliket birok fejni vele,2 mellből,ugyanakkor a babám ki tud szopizni 80-90 milliket is.Azért szeretnék fejni,mert van,hogy csak 40 millit sziv ki a baba,és odadnám neki pótlásként.Arra lennék kiváncsi,hogy akinek szintén nem jött be a Medela elektromos,annak melyik vált be?(kézzel is csak egy pár csepp jön)2010. ápr. 5. 10:39
1/8 anonim válasza:
Nekem medela van, bevált, csak ezért írok, mert az elején nekem is tortúra volt, ugyanígy 10ml-ket tudtam fejni. Aztán olvastam, hogy a tej szopi alatt termelődik, és ezért rajtahagytam a szívót, 15 perc kellett, hogy beinduljon, de utána lefejtem 70ml-t. Ha ezt már te is próbáltad, akkor bocsi, ha nem , esetleg még ezt kipróbálhatod.
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam,és még mindig olyan soká indul be neked,vagy most már egyből?
2010. ápr. 5. 10:57
3/8 anonim válasza:
Most már hangulatfüggő:) 10-ből 8-szor beindul egy-két perc alatt, egyszer 10 percet kell várni, és maximum egyszer van, hogy 15 percet:) Szóval általában beindul gyorsan.
4/8 anonim válasza:
Medelával ugyanígy jártam, Aventessel (kézivel és elektromossal is) max. 1 perc után indul a tejcsi, ráadásul az elektromos Avent sokkal halkabban dolgozik, mint a Medela és ez este nagyon nagy előny.
5/8 anonim válasza:
Avent!! Nagyon jo. Nekem az elektromos van, szeretem.
6/8 anonim válasza:
Nekem ugyan bevált a Medela elektromos, de előtte 1 hétig Avent kézit használtam. Mennyiségben az is jó volt, csak nekem ultra lassú.
Medela gépi: 1 óra alatt 50 ml
Avent kézi: 20 perc alatt 100 ml
Persze sokmindentől függhet a mennyiség: elegendő volt-e a folyadékbevitel, mennyi idő telt el az előző ürítés óta, sikerült-e pihennned?
7/8 anonim válasza:
Avent Isisi kézi pillenőkaros: mellenként 5 perc alatt lejön vele a 100 mili. 2 hete szültem, ezzel sikerült beindítanom a tejemet a nullűról, mert a babám nem nagyon tudott szopizni, koraszülöttként jött a világra.
8/8 anonim válasza:
Már a második babám van,mindkettőnél a medela kézit használtam,nekünk bevált.De szerintem vehetsz akár milyet,a babánál ügyesebben nem tudod kiszivatni egy csodagéppel sem!De ha fejned kell,előtte mindíg maszírozd meg egy picit a melled,nem kell sokáig,és előbb elindúl kifelé a tejcsi!Nekem ez vált be,sőt volt hogy fejés közben már alig folyt,azt hittem már kiürűlt,megint megmaszíroztam és utána megint jött belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!