Szoptatás után a kislányom nagyon sokáig csuklik, van hogy 5-10 percig is. Mit tegyek, hogy ne csukoljon, mert nagyon aggódok érte?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 20:50
1/4 anonim válasza:
Hasonló gondjaink voltak. Nálunk utóbb kiderült, hogy komoly volt a baj. Vidd orvoshoz, és ne hagyd magad elküldeni. Legjobb egy alapos ultrahang vagy röntgen vizsgálat.
2/4 anonim válasza:
Nekünk a citrom leve vált be: egy kis kanál citromlé, és már el is múlt a csuklás!
Előző válaszoló: nem is sejtettem, hogy esetleg vmi betegség is állhat a csuklás mögött?! Megírnád hogy mi baja volt a kisbabádnak? Csak a csuklás volt a tünete?
3/4 anonim válasza:
Élettean, erősödika rekeszizma, NE ADJ SEMMIT!!
Főleg ne citromlevet!
nekem a védőnő mondta, az enyés is csuklott minden szoptatás után.
Először mindig adtam neki még tejet, de a védőnő javasolta, hogy nem, mert így az egész folyamat hamarabb befejeződik(rekeszizom erősödés).
Egyre ritkább lett és végül elmúlt.
És babákat nem zavarja.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is így volt az első pár héten. Ha csuklott adtam neki pár korty teát és elmúlt. Idővel kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!