A lefejt anyatejet amibe nem evett még bele a a baba, meglehet langyosítani még egyszer?
Tegnap este mikor átcsomagoltam a kisfiam, sikerült még egy szer tele tennie a csomagot. Nem akartam úgy hagyni, így rendbe tettem még egyszer. Közben a lefejt tejcsi kihűlt. Nem mertem újra meglangyosítani(cumisüveg melegítőt használok)így a szívem szakadt meg, hogy ki kellett öntenem. Nem tudom, hogy ilyen eseteben hogyan kell kezelni a tejcsit? Hogy is van ezzel a melegítéssel.Meg lehetett volna melegíteni még egyszer? Nem volt lefagyasztva, csak a hűtőben volt.Sajnos a cicizés nem megy még mindig, fél órát vergődik,sír, hisztizik és egy-két kortynál többet nem szopizik ki :( Pedig még elő is fejek neki, hogy könnyebben meginduljon a tej.Így cumis üvegezünk és fejek. Tudnátok segíteni tej melegítési ügyben? Előre is köszönöm.
Ja, és nem tudjátok, hogy mit jelent az ha a baba kutacsa süppedt? Itt olvastam egy válaszban, az etetéssel összefüggésben.
két hetes kisfiú anyukája
Szia!
Szerintem nyugodtan megmelegíthetted volna. Nem hiszem,hogy az alatt a pár perc alatt bármi baja lett volna a tejcsinek.
Viszont egy tipp. Én is adtam párszor a kisfiamnak ilyen idős korában cumisüvegből,és ellustult. Az üvegből könnyebben jön,így lusta a cicit szívni. Nekem sikerült leszoktatni róla.Kb. 2-3 nap telt üvöltéssel, de rájött,hogy honnan kell ennie.:)
Szia!
Az a rossz hírem van, hogy ha előbb szokja meg a cumisüveget, mielőtt megtanulna szopni, akkor nem fog sose rászuokni a cicire. ott ugyanis keményen meg kell dolgozni a tejért, keményebben, mint üvegből, ráadásul teljesen más technikával.
Amúgy én is hasonló cipőben járok, mint te. Fejem, mert nem tud még szopizni, koraszülött lett. De pohárból adom neki a tecsit, így van remény rá, hogy nem felejt el szopni, és megtanul még cicizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!