Milyen érzés a szoptatás?
Hamarosan megérkezik a kis csöppség és eléggé elgondolkodtam valamin, amire nem tudom a választ.
Amikor a párom szívja a mellbimbóm az szexuálisan nagyon beindít, felizgat. (előjáték)
A baba szoptatása is olyan lesz, amikor már tejem is van, vagy megváltozik az érzet?
Nekem olyan, mint ahogy a 4-es leírta: az első hetekben, amíg a mellbimbóm nem szokta meg az igénybevételt, az első 1-2 perc kellemetlen volt, utána én is megkönnyebbülést éreztem, mert nagyon sok tejem volt, majd szétdurrant a mellem, és nagyon jó volt, ahogy ez a feszülés enyhült. Konkrétan alig vártam, hogy mellre tegyem a babát :D
Most 8,5 hónapos, egy ideje már szinte meg sem éreztem, hogy szopik, volt olyan, hogy nem tűnt fel, hogy elengedte. Hirtelen kijött egy hónap alatt 5 foga, na, most megint kissé kellemetlen, ha rossz szögben sikerül elkapnia. Nem harap, nagyon rendes kiscsaj, csak érzem, hogy ott a foga, de fájdalmasnak azért nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!