Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Műzlit szabad enni, vagy...

Műzlit szabad enni, vagy hasfájást okoz a babának?

Figyelt kérdés
Gondban vagyok, mert sajnos hasfájós a babánk ami a nehéz nyomással nyílvánul meg.Ajánlották, hogy egyek rostosan, akkor ő is könnyebben fog pukizni és kakálni, de mivel mondták, hogy magvakat nem lehet enni akkor a műzli nem számít annak?Amúgy nekem is iszonyatos szorulásom van lehet, hogy ő is azért szenved.
2008. szept. 21. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel a gabonák puffasztott formában vannak a müzliben, elvileg nem okozhat hasfájást. Viszont hogy a rost hogy megy át az anyatejbe, az számomra rejtély. Ezt gyerekorvos ajánlotta? Próbálj édesköményteát inni, az segíthet közvetve neki is.
2008. szept. 22. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szoptatom a 3 hetes kislányomat, és én gyakran eszek müzlit, nálunk nem okozott problémát. Viszont azt olvastam, hogy ha Activiát eszel, az segíti a baba emésztését is és a tiedet is. Nekem bevált. Probáld ki hátha segít!

2008. szept. 22. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!