Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon fáj a mellem a szoptatá...

Nagyon fáj a mellem a szoptatás közben, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A mellbimbód fáj? Mert ha igen, akkor kend be 2 szoptatás között anyatejjel, és hagyd szabadon. Ha nem jön be, akkor van krém, Garmastan a neve, vagy Bepanthennel is bekenheted, egyiket sem kell lemosni szopi előtt. Idő kell neki sajnos míg begyógyul. Bimbóvédőt használsz? Én ajánlom, nekem bejött, sokáig csak azzal tudtam szoptatni. Kitartás, szép lassan el fog múlni a fájdalom, ahogy gyógyul a cici!
2008. szept. 21. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, de még hozzátenném, hogy váltott mellből szoptass, tehát egy alkalommal csak egyikből, következő alkalommal meg a másikból, és a szoptatás ne tartson 15 percnél tovább! Kitartás! Nagyon jól szokott regenerálódni.
2008. szept. 21. 17:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Fáj a bimbom is de az sokkal jobban fáj ahogy szívja nagyon kevés a tejem és azt javsolták akkor is tegyem mellre szopizni szopizik de nagyon fáj mikor szívja ez mért van el fog mulni?
2008. szept. 21. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
El fog, másnak is nehéz az elején, de majd alkalmazkodik a szervezeted. Valószínüleg még nem indult be rendesen a tejed, de úgy tűnik a babád nagyon akar, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz
2008. szept. 21. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 hétig fájt a szoptatás, aztán elmúlt. Ne add fel!
2008. szept. 21. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elso hetekben fajt nagyon a szoptatás, miután megszoktuk egymást a babával, elmúlt. Bimbovédovel szoptattam kb 4 hónapig, sokat segített, miután belejottunk, ment anélkul is. Esetleg szoptatás elott próbáld maszírozni, melegíteni, az is segíthet.
2008. szept. 21. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6-7 hétig fájt, majd most megint kezd fájni, de mostmár 3 hónaposak vagyunk,és jön az étvágyugrás, taláén azért. nyugi elmúlik, most kegyetlen fáj, de kitartás, gondolj a babára, én is azt tettem, pedig volt hogy már könnyeztem úgy fájt.
2008. szept. 22. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:

jahj én is ezzel szenvedek..őrülten fáj síírásig..és én is meg a baba is sirunk:D

én sem tudom már kentem mindennel..de semmi..ha kifejem és pihen segít de sose tudom mikor eszik mert 2 Mit tegyek??

2010. júl. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!