Nem mindig szopik rendesen?
Sziasztok.
Holnap lesz egy hetes a babám. Szopizik amúgy rendesen, meg tejem is van. De van mikor etetésre kerül a sor nehezen ébred. Ha pelus csere is van előtte visszaalszik a cicin. Meg van h csak játszik vele, nem is szopizik. Ez mitől van? Vagy annyira tele eszi magát egy szopival, hogy 2-3 óra múlva még nem éhes?
Sajnos mérlegünk még nincs, így mérni nem tudom :( Meg holnap jön a védőnéni, tőle is megkérdem, csak aggódok, hogy miért így eszik..
Én a helyedben hagynám a mérleget csak idegesítene ha 10-20gr kevesebbet enne alkalmanként.Azér nem eszik mert nem éhes. Nállunk volt hogy 4órát aludt 😊 Ne aggódj ha éhes ébred és szól.
Az első gyerekkel mi is mérlegeltünk muszájból 2hónapig senkinek nem kívánom azt az érzést amit akkoriban éreztem. 2 gyerekes anyuka 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!