Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek ha kevés lenne az...

Szerintetek ha kevés lenne az anyatej a babának, kibirna 3 órát a következő etetésig?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem lenne elég tápláló,akkor gyakrabban lenne éhes vagy tévedek?Akkor miért nincs meg a súlya?7 hós a fiam,és majdnem 1 kg-al kevesebb mint amennyinek kéne lennie,és hozzátáplálást is kap.Mi lehet a baj?

#gyereksúly
2016. márc. 3. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Milyen táblázat?
2016. márc. 3. 19:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Ukrajnában élünk.Nálink igy néz ki a táblázat.

1-600 g

2-800 g

3.800

4.750

5-700

6-650

7-550

8-500

9-450

10-400

11-400

12-350

2016. márc. 3. 20:16
 13/15 NikiDávid ***** válasza:
Szerintem jo sulyba vagytok, nälunk pont forditva van 4170 szultem ma vagyunk 2 honaposak 5800 majdnem hat kilo, bele se merek gondolni milyem sulyban lesz meg parhonap mulva :)
2016. márc. 3. 21:12
 14/15 LadyLoss ***** válasza:

Az a beste kölke meg nem olvasta el a táblázatot?? :D

hagyd a csudába! Senki nem egyforma. Nem is értem miért riogatják a sok anyukát ezekkel a marhaságokkal. Ha hónapról hónapra hízik valamit, és láthatóan nem elesett, bágyadt, erőtlen, fejlődik átlag ütemben, akkor dobd a táblázatot a kukába. Szopizzon annyit és akkor amikor ő igényli a fokozatos hozzátáplálás mellett.

Tök jól csinálsz mindent!

Az meg hogy mikor szeretne szopni rengeteg mindentől függ, nem kell egyből a kevés tejre gondolni.

2016. márc. 4. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Nehogy foglalkozz ilyen hülye táblázatokkal! A gyerek örökölt egy adott genetikát tőletek, ezen nem tudsz változtatni :) Ha ti nem vagytok magasak, erős csontozatúak, akkor nem várható el a gyerektől sem, hogy óriási baba legyen!

Én is a fordítottjában vagyok, 3150-nel született fiam 6 hónaposan alulról súrolja a 9 kilót, de hát mit csináljak, az apja közel 2 m magas. Már megkaptam sok helyről, hogy túletetem, az a baj. De hát csak nem éheztetem, mert a táblázatban 7500 grammot írnak, nem? :) A többiek leírták, tök egészséges súlyú a babád, mindent jól csinálsz, és csak ez a lényeg.

2016. márc. 7. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!