Szerintetek ha kevés lenne az anyatej a babának, kibirna 3 órát a következő etetésig?
Ukrajnában élünk.Nálink igy néz ki a táblázat.
1-600 g
2-800 g
3.800
4.750
5-700
6-650
7-550
8-500
9-450
10-400
11-400
12-350
Az a beste kölke meg nem olvasta el a táblázatot?? :D
hagyd a csudába! Senki nem egyforma. Nem is értem miért riogatják a sok anyukát ezekkel a marhaságokkal. Ha hónapról hónapra hízik valamit, és láthatóan nem elesett, bágyadt, erőtlen, fejlődik átlag ütemben, akkor dobd a táblázatot a kukába. Szopizzon annyit és akkor amikor ő igényli a fokozatos hozzátáplálás mellett.
Tök jól csinálsz mindent!
Az meg hogy mikor szeretne szopni rengeteg mindentől függ, nem kell egyből a kevés tejre gondolni.
Nehogy foglalkozz ilyen hülye táblázatokkal! A gyerek örökölt egy adott genetikát tőletek, ezen nem tudsz változtatni :) Ha ti nem vagytok magasak, erős csontozatúak, akkor nem várható el a gyerektől sem, hogy óriási baba legyen!
Én is a fordítottjában vagyok, 3150-nel született fiam 6 hónaposan alulról súrolja a 9 kilót, de hát mit csináljak, az apja közel 2 m magas. Már megkaptam sok helyről, hogy túletetem, az a baj. De hát csak nem éheztetem, mert a táblázatban 7500 grammot írnak, nem? :) A többiek leírták, tök egészséges súlyú a babád, mindent jól csinálsz, és csak ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!