Hogyan tudom meg, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
4 hónapja szoptatok, de még nem jött meg a menstruációm. Honnan fogom tudni, ha esetleg teherbeesek ezidő alatt? (Mindennapos tesztelésre egy hónapon keresztül nem hiszem, hogy bárkinek is van pénze. Szóval nem értem, hogyan tudom meg...)2010. ápr. 1. 13:50
1/3 anonim válasza:
Gyakranelőfordul ilyen esetben, hogy a baba nem fogadja el a cicit, mert terhesség esetén állítólag megváltozik a tejcsi íze.
2/3 anonim válasza:
Ugy hogy védekezel,s nem esel teherbe.Én 35 hetes terhes vagyok,van egy 13 honapos fiam is....Nem védekeztem kellöképp,s hogyan tudtam meg hogy terhes vagyok?
Késön elöjött a hànyiner,szédülés,fàradtsàg,stb.Akkor se hittem terhes vagyok,csak a terhességi teszt bizonyitotta.Nem kell mindennap tesztelned.Ha nem akarsz babàt védekezz,ha akarsz akkor meg elég ha a közösülés utàn 2-3 héttel tesztelsz.
3/3 anonim válasza:
Az első babám születése után az orvos azt javasolta, hogy kb 2 havonta csináljak egy tesztet, abból kiderül, hogy váradós vagyok-e. Rendesen védekeztünk, így nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!