Van köztetek olyan, aki szoptatáskor jobban hizott, mint terhesen?
terhesség alatt sokat fogytam. mikor hazajöttünk a kórházból, jobban néztem ki, mint valaha. aztán szoptatás alatt bepótoltam. pedig nem ettem kirívóan sokat, inkább csak rosszkor (akkor volt időm rendesen enni, mikor este hazajött a férjem). illetve volt egy bizonyos cukros gyümölcslé, amitől sok lett a tejem, abból megittam napi 1 litert.
szoptatás után nagyjából még egyszer annyi idő kellett, mire lementek a kilók (pedig csak a cukros üdítőt hagytam el)
Csatlakozom, sajnos én is hízok, és más választásom nincs is, mert ha nem eszem jóval többet és szénhidrátot, akkor egyszerűen nincs tejem. Két hónap szoptatás 2 kg plussz...Mi lesz a végére?
Már próbálgattam, hogy az étel nagyrészét protein tegye ki vagy "csak" 2000-2500 kalóriát ettem, de egész nap alig volt tejem. Kiborító!
Utolsó vagyok:
Elfelejtettem említeni, hogy híztam a terhesség alatt is 16 kg-t, szóval nem hiányzik egy plussz sem.
A 74 kg nem is olyan rossz :) hasonló paraméterekkel 77 kg vagyok és félek, hogy a szoptatással a 90-ig is eljutok. Leírni is szörnyű.
13-14 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!