Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ihatok egy gyenge kavet, fog...

Ihatok egy gyenge kavet, fog aludni tolle a babam?

Figyelt kérdés
Sajnos elfogyott a koffein mentes kavem es nagyon kivanom. Csak koffeines van itthon. :( Nagy gond lesz ha iszom belolle? 7 hetes a kisfiam.
2010. márc. 30. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam inni kávét, nem látok összefüggést az ivása és a gyerek alvása között. Igaz, nem szeretem az erős eszpresszót.
2010. márc. 30. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy irtal. Akkro megyek es keszitek magamnak egy kavet. En sem szeretem az eroset. Sok vizzel es tejjel iszom. Inkabb olyan tejeskave.
2010. márc. 30. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
vasn olyan baba, amelyik nem alszik tőle, de olyan is, akinek meg se kottyan. Én napi 3 kávét iszom a kezdetektől fogva és semmi gond nincs az alvással.
2010. márc. 30. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is iszok, napi 2 tejeskávét szemes kávéból, 1 éve szoptatok.
2010. márc. 30. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Nescafe 3in1-t iszok, azt is tejcsivel csinálom meg. Előtte se voltam nagyon kávés, de ez így nagyon tetszik! Ajánlom, hogy próbáld ki Te is, szerintem nagyon fincsi tejcsivel. És megvan a gondolat a fejemben, hogy ittam kávét, és a picim is tud alukálni!
2010. márc. 31. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Próba szerencse! Az én babám a kávé utáni következő szopi után nem aludt el és csak nyüglődőtt és sírt. Így én lemondtam a kávéról.
2010. márc. 31. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!