Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Felmelegítés után meddig áll...

Felmelegítés után meddig áll el az anyatej?

Figyelt kérdés
Felmelegítettem az anyatejet, közben a gyerek bealudt. Meddig adhatom még oda neki? 1-2 óra? Vagy dobjam ki? Szobahőmérsékleten van, természetesen nem melegíteném újra.
2016. febr. 11. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
mivel újra melegíteni nem lehet, hidegen meg ne add neki (24 fok már elég hideg, és gondolom annál nem melegebb a szoba hőmérséklet) szerintem öntsd ki..egy óránál tovább meg főleg nem tárolnám...addig állítsd bele esetleg forró vízbe hogy ne hüljön ki olyan gyorsan
2016. febr. 11. 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:

mondjuk én éppen nem önteném ki, hanem betenném a hűtőbe és este a fürdővizébe beleönteném.

vagy meginnám.

2016. febr. 11. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
fujj...meg nem innám. a fürdővíz végül is jó ötlet. Erre nem gondoltam...bár ha baktériumok szaporodnak addig benne nem árt a hüvely flórának?
2016. febr. 11. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Húú...én soha nem tudtam meginni a saját tejemet, mert undorodtam tőle (magam sem értem miért, még a szagát sem bírom). Amúgy nem lehet újramelegíteni, ki kell önteni ilyenkor.
2016. febr. 11. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:

miért nem innátok meg? "fúj", de a gyereknek jó lesz???

semmi extra, kb mint a kávétejszín :)

enyém gyerek nem fogadta el cumisüvegből, így amikor fejni kellett, bizony megittam. volt, hogy kávéval :o

de már a kórházban is ezt javasolták, hogy ha nem issza meg, ki ne öntsük, minden ml kincset ér...

2016. febr. 11. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

amúgy a felolvasztott tej valami borzalom. büdös is. csak frissen finom :D a fagyóból az összesnek az lett a sorsa, hogy beledobáltam a gyerek fürdővizébe.

(akkor még nem találkoztam azzal a lehetőséggel, hogy akár szappan is lehetne belőle :))

2016. febr. 11. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
mert a gyerek soha nem kóstolt mást, tehát neki az a legfinomabb..én viszont több ezer ízt ettem már, és így az anyatej íze nekem fujj (kóstoltam). Elnézést hogy nem innám meg. Szaralak vagyok, de csak azt eszem meg ami ízlik és jól esik :) most így várandósan még öklendezem is a gondolatától :)
2016. febr. 11. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

" miért nem innátok meg? "fúj", de a gyereknek jó lesz??? "

Igen, ezt én sem értem. Felnőtt meg nem inná, de a kis csecsemőnek, akit a széltől is óvunk bezzeg jó cucc o.O

Visszatöltöd, újrahasznosítod..mi ebben a probléma? o.O

2016. febr. 12. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
mert nem iszom olyat aminek nem ízlik az illata és az íze...nem tudom mi ezen ami nem érthető...a gyerek azért issza mert neki ízlik....ha nem ízlene neki nem kellene meginnia..
2016. febr. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!