Mit nem ajánlatos enni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Nekem még senki nem mondta el... Kislányom 7 hetes2008. szept. 18. 16:14
1/5 anonim válasza:
túl fűszeres ételeket, meg amik puffasztanak.kukorica, kelbimbó, karfiol
2/5 anonim válasza:
rantasos leveseket mert az meginditsa a tejet gondolok pl komenymag levesre az kulonosen nagyon jo ra meg inni inni sok sok gyumolcslevet tejet, de amit nem igazan ehetesz pl bab, karfiol kelkaposzta, en pl megettem egy jo nagy tanyer kelkaposzta levest a lanyom 2 hetes volt es nem tudtam de hal istennek semmi baja nem lett egy jo csomot kakalt tole:) lehet amugy enni , de mig nagyon kicsi a babod arra figyelj hogy olyat egyel ami nem bantsa a kis pocikajat!
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem azt mondták, hogy ez babánként változó, bármit ehetek, de figyeljem a babát, hogyan reagál. Eddig egy ételnél sem vettem észre, hogy görcsöt okozott volna neki. Viszont káposztát és babot nem mertem még enni.
4/5 anonim válasza:
Szia! Elvileg tényleg mindent lehet, bár a puffasztó étkekkel vigyázz, ahogy előttem is leírták. Az én kislányom hasa a rostos őszibaracklétől fájt, 4 napig ordított keservesen. Vigyázz vele! Jó babázást!
5/5 anonim válasza:
Elvileg bármit ehetsz, csak arra gondolj, hogy ami amúgy is gondot okoz, nem szoptató embereknék, pl. :bab, káposzta, fűszeres kaja, ilyeneket ne egyél. pl.én vanhogy a káposztától begörcsölök, azt nem ennék. Meg állítólag a szénsavas innivaló nem jó. a többi mehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!