Lehet annyira tápláló a tej, hogy pár perc alatt jól lakjon? Ha igen, akkor miért kéri 2 óránként? Fog változni ez?
Szombaton lesz 7 hónapos.A fő táplálék az anyatej.
3500 gr-mal és 51 centivel született,most8750 gr és 74 cm.
Már egyedül ül és áll,foga még nincs.Éjszaka is többször felkel.Csak cici van,nem kell neki a cumi se és a cumisüveg se.
Már kapott mást is.6 hónapos kora óta kóstolgatunk,de még nem eszik meg nagy mennyiséget,ezért fő táplálék az anyatej.
A tejpépen gondolkodtam én is,hogy este adnék neki.Akkor ez hatásos?Mekkora mennyiség?Ha egyáltalán ízlik neki.Milyen ízűvel érdemes elsőre próbálkozni?
Én elsőre a milupa vaníliását adtam, azt nagyon szerette. Aztán ahogy nőtt, úgy próbáltunk ki más ízt is, most a HIPP barackosát eszi, azt is szereti. És abszolút kedvenc a sima gyümölcsös milupa, meg a jó éjt pép is:)
ҝ
Köszönöm!
És erre is lehet allergiás?
Úgy kell kezelni,mint a többi új ízt?
Én úgy kezeltem, mint a többi újat, először megkóstolta délelőtt, és másnap kapta csak rendesen, amikor láttam, hogy semmi baja. Ha aggódsz az allergia miatt, akkor először adj neki ha-s pépet.
Jó babázást!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!