Hasfájós kérdés? A hasfájás jeleiről szeretnék kérdezni.
Ha a 2. hetes babám minden kakilás, pukizás előtt sírdogál, akkor az lehet a hasfájás jele?
Elég sokat sírt a napokban. Etetés után sokáig kell altatni különösen, ha kaki is van utána, sokszor alvásból felébred sírással a bélmozgásokra, nehezen nyugtatható, de nem látom, hogy annyira húzná fel a lábát vagy megfeszülne.
Szerintetek adjak neki Infacolt? Vagy ez nem hasfájás?
ha éhségjelet nem látsz rajta, és pukizás előtt sír,valószínű az csikarja meg neki. nekünk ételallergia miatt fájt neki nagyon,átment az anyatejbe,így tudok pár dolgot mondani ami használhat
elsőnek a hasmasszást próbáld meg,gyerekorvos,védőnő is megtudja mutatni pontosan hogy kéne,sokszor az is sokat segít,meg a lábtornáztatás-biciklizés
próbáltunk melegítős mellpárnát is a hasára tenni,volt,hogy használt valamit,bár kellett egy kis idő,nem egyből
később (bocsi nem emlékszem hány hetes kortól) hasra is tettük,hogy mocorogjon meg átmozgassa a hasát
kb ennyi ami természetes, espumisant érdemes megpróbálni szintén hasmasszázs mellet, infacolt is próbáltuk kicsit jobbnak tűnt az espumisan
mecsek teát nem igazán ajánlom, átmozgatja akömény a beleket, és ettől van,hogy még jobban fáj nekik. Erről jut eszembe,iszol szoptatós teát? Mert abban kömény van, és attól fájhat a hasa,úgyanígy a motherlove kapszulától is
ha ezek sem válnak be,ott a biogaia,emésztést segít azt mondják nekünk nem használt,de sokan mások dícsérik,hogy jók
vagy még ott a colief, segít lebontani a laktózt,igaz kicsit macerás az adása
a szélcsőt nem ajánlom, nekem hozzászokott,azt mondják nem szokik hozzá de nálunk mégis
még ott a hordozás,bármennyire csikart,akkor megnyugodott,vagy az elektromos hinta,de az nem mindig vált be. Szerintem nálatok elég lesz a tornáztatás,esetleg espumisan,ha nem tekereg,nincs lábhúzás,ordítás :-)
Köszönöm szépen! A kérdés feltétele óta már biztosra tudom, hogy a hasa fáj, mert az este és éjszaka szörnyen ordított, megfeszült, rugdosott ahogy tudott, rángatta fel a lábát és csak akkor szűnt meg, amikor a kaki/szél kijött.
Ezután adtam neki Infacolt, megnyugodott és már harmadik alvás nyugodt és hosszú.
Közben én is kikerestem a teljes fegyvertárat. Nem iszok szoptatós teát és vigyázok az étellel is, szerintem tejcukor érzékeny (egyébként 36. hétre született), mert a tegnap a lehelete is romlott tej szagú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!