Okozhat e hasfájást a babának, ha babot ezsek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 16:58
1/4 anonim válasza:
nem.
az emésztés közben lépnek fel gondok, az okozza a hasfájást. ő nem emészti a babot.
2/4 anonim válasza:
Szerintem pedig okoz. Nem véletlenül mondják hogy semmi olyat ne egyél ne igyál amég szoptatsz.
3/4 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni.Az én kislányom 4 hónapos és születése óta mindent eszek amit elvileg "tilos".Káposzta,karfiol,szilva és még sorolhatnám.Nála hála istennek nem okoz semmi panaszt,csak jókat pukizik tőle:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes kockáztatni.Én pacalt ettem és másnap vihettem az orvoshoz kiütésekkel.Rögtön azt kérdezte nem ettem-e fűszereset!Na bumm..szidtam is magam rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!