Szoptatás alatt lehet enni gyümölcsjoghurtot?
Figyelt kérdés
Ha lehet milyet,vagy a tejtermékek egyáltalán nem jók? Tojást sem szabad?2010. márc. 27. 19:55
1/7 anonim válasza:
szerintem lehet, mindent, kiv. a bab és barátait.
Kell is enni, hogy legyen energiád, és jó kis tejed!
2/7 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem lehet enni? Én ugyanúgy kajáltam a terhesség alatt is, és a szoptatás alatt is, mint azelőtt. Semmi gond nem volt sohasem ebből.
3/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Egyél nyugodtan mindent ami jól esik, én is mindent eszek, már 10 hónapja szoptatok, napi 6 dl tejet iszok meg, tojás is lecsúszik hetente 4-5 db, soha semmi baja nem lett tőle a kisfiamnak. Gyümölcsjoghurtből napi egyet biztosan megeszek, de van hogy kettőt, mivel imádom.
4/7 anonim válasza:
Az én picim szörnyen hasfájós volt, főleg ha valamilyen tejterméket fogyasztottam. Még a kávéba sem tehettem tejszinhabot, mert azt is rögtön megérezte. De a 3. hónap után, mibnt akit elvágtak, elmúlt a hasfájás. Gondoltam, megeszek egy epres joghurtot. Meg is lett az eredménye. Újból orditott, az arca pedig tele lett piros pöttyökkel. Az gonolom az epertől. Azóta nem próbálkoztam, pedig már fél éves. Kipróbálhatod, s ha nincs rossz reakciója, eheted.
5/7 anonim válasza:
A védőnők és egyéb szakirodalomban olvasottak hatására az első egy-két hónapban én sem ettem szinte semmi tejterméket, csak egy koffeinmentes tejeskávét. Mivel nem hasfájós a kisbabám (most 4 hónapos), így szépen rászoktam a tejtermékekre (joghurt, gyümölcsrizs, túrórudi stb). Azt vettem észre néhány hete, hogy ekcémás foltok jelentek meg az arcán és a feje búbján. A gyerekorvosunk tanácsára visszatértem a napi egy tejeskávéra, és más tejterméket csak hébe-hóba eszem, így elmúltak a foltok. Tehát mértékkel nyugodtan ehetsz tejterméket szerintem.
6/7 anonim válasza:
"Még a kávéba sem tehettem tejszinhabot"
Nincs ugyan gyerekem, de sztem kávét meg ilyeneket alapból nem ihat aki szoptat, a koffein miatt. Ahogy alkoholt se, mert mindkettő átmegy a picibe is a tejen keresztül.
7/7 anonim válasza:
Kedves utolsó. Mivel még nincs gyereked, talán ezért nem olvastál még utána, hogy igenis napi két kávé még szoptatás mellett is megengedett. Úgyhogy ne az én válaszaimon lovagolj, hanem inkább a kérdésre válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!