Ha nem eszem édességet, akkor is lesz elég tejem?
Figyelt kérdés
Babám 3 óránként és elég sokat eszik. Szoptatás után őrülten kivánom az édességet és felfalok minden csokit, sütit, ami csak a kezembe kerül. De ezt nem szeretném tovább folytatni, csak félek, hogyha abbahagyom a sok szénhidrát evést, elapad a tejem, vagy csökken. Igy is szedek homeos bogyót, hogy legyen elegendő.2008. szept. 14. 17:46
1/3 anonim válasza:
Nem fog elapadni a tejed, ne aggódj. :) Én semmi édességet nem kívántam, sőt volt, hogy betegség miatt alig ettem napokig, mégis volt tejcim bőven.
2/3 anonim válasza:
Ha az urtica vagy a ricinus homeos bogyót szeded,hagyd abba,mert ha beindul a tej apasztja,nekem majdnem emiatt
ment el a tej.
3/3 anonim válasza:
A homeós bogyókkal én is majdnem megjártam, 3 napnál tovább ne szedd.
Viszont nálam is csökkent a tej mennyisége, ha nem ettem eleget. Este mindig kevésnek bizonyult a tejem, ha napközben nem ettem húst, kenyeret és édeset ( nem kifejezetten csokit, én inkább kekszeket rágcsáltam).
Amúgy nekem a sör vált be legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!