Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet inni...

Szoptatás alatt lehet inni szűrt almalét, lehet enni savanyú uborkát?

Figyelt kérdés

Már másfél éve szültem, és pár dologra nem emlékszem, hogy pl lehet e inni -hasfájás nélkül- szűrt almalét, szűrt gyümölcslét, Capyt pl?

Lehet-e enni savanyú uborkát?

És gyümölcsöt az almán kívül? A banán nagyon fog, alapból kerülöm... de megint jön a tavasz-nyár, kimarad az egész gyümölcsszezon...?

A tejtermékeket is kerülöm, bár baromira hiányzonak, de pl esztek -e sajtot?

És főzi a krumplifőzeléken kívül?

Annyira hiányoznak a "nedves, szaftos" dolgok...

Ti mivel pótoljátok a kieső termékeket?

2010. márc. 21. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1,5 éve szültél,és most megint fogsz?

vagy 1,5 szoptatsz,és csak ezeket eszed?

az én lányom 13 hós,és mindent eszek,iszok, kivéve csípős, és alkohol.

2010. márc. 21. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ehetsz mindent,és ihatsz tejet is.Ez csak egy baromság,hogy diétázz.Három gyereket szültem,de csak az első hetekben nem ettem K betűs ételeket.Egyik sem volt az első 1-2 hét kivételével hasfájós.Másfél éves baba mellett pedig főleg ehetsz mindent.Gondolom,már ő is megeszik mindent.
2010. márc. 21. 21:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagylányom 21 hós, kislányom 2 hetes, igen, most szültem.

Nem csak ezeket eszem, de szoptatás alatt igen leszűkül a kör, ha az ember nem akarja, hogy fájjon a babája hasa.

Eszem húst, krumplit, riszt, de ezen kívül nem sok mindent ugye... Hiányoznak a főzelékek (amik ugye hüvelyesek) hiányoznak a gyümölcsök (amik ugye rostosak) és hiányzik az "innivaló", mert a szénsavashoz vagyok szokva és megőrülök a reggeli kakaómért:.-)

Ez a pár dolog merült fel bennem, hogy lehet-e, a szűrt gyümilé, savanyúság..amiket írtam, mert nem emlékszem nagylányomról, hogy fogyasztottam -e őket szoptatás alatt

2010. márc. 21. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha iszok pár korty szénsavasat, vagy csak egy fél pohár tejből kávét, már megérzi a babám és szenved, ezért kerülök mindent. Amikor már ő is eszik ilyesmit, 6-8 hósan, én is eszem, addig kell kibírnom. Nem a nagylányom miatt, a kislányom miatt vigyázok, és nem diétának nevezném, hanem elővigyázatosságnak:-)
2010. márc. 21. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent ugyanúgy eszem és iszom, mint azelőtt. Persze, ez tényleg babafüggő is, pl. az én kisfiam nem érzékeny semmire.
2010. márc. 21. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ettem sok mindent!Almalé, ubi nyugodtan mehet!Nem csak krumpli főzelék létezik! ehetsz tököt,spenótot, sóskát, répát is!

Sajtot , túrót is ettem!És szépen próbálgattam K betűsöket is, és amelyik nem váltott ki reakciót, azt beiktattam az étrendbe!Gyümölcsök közül talán a banán amit mellőztem én is, a többit ettem, igaz nem vagyok nagy gyümi evő!

Nyers zöldésget viszont rengeteget ettem, és rengeteg narancslevet ittam!

Napi 3-4 liter 100%-os narancslé lement, hiszen rettentő jó tejserkentő hatása van, csak kevesen tudják, és nagyon jó hatássan van a mellre, és a bőrre is!

És a tévhitekkel ellentétben azért mert cirtus féle nyugodtan fogyasztható!

2010. márc. 21. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcsök közül az epret is óvatosan kezd, lehet, hogy okoz a babának kiütést (nálunk volt). A cseresznye puffaszthat, viszont meggyet és őszibarackok szerintem nyugodtan ehetsz (első babakaják is ezek).

A tejfölt, sajtot meg próbáld ki. Egyél egy keveset (reggel/délelőtt, hogy ha gondot okoz, akkor ne éjjel legyen a műsor) aztán ha bírja a babád, akkor nyugodtan mehet.

2010. márc. 22. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz mert a narancslé savassága miatt okozhat hasfájást.
2010. márc. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!