Az Infacoltól hányhat a babám? A többi lent.
Az en babám is sokat bukott az infacoltól. Szájába se adtam még az üveget, már jött vissza az infacol. 2 evés után inkább feladtam. Espumisan áll hozzá a legközelebb, így, hogy talan hasfájós mással nem próbálkoznék mert pl az angol víz nagyon jó de fordítva is elsülhet. Nálunk pont a mecsek baby tea sült el fordítva és még jobban fájt a hasa. Ha biztosan hasfájós akkor megéri próbálkozni.
Van sűrítő esetleg bukós tápszer, van a bebának is. Van hasfájós tápszere is.
Annyi az adagja, amennyit kér. :) nem kell ezt ennyire komolyan venni. Ráadásul minden nap más. Van mikor nem eszik annyit és másnap bepótolja. És ha nem is hízott rendesen a kevés tej miatt, akkor lehet most pótolja be a lemaradást. Az enyém nagyon le volt maradva és annyit evett, hogy egy hét alatt 40 dekát hízott. Gondolom az mind lemaradás volt ahhoz pedig sokat kellett ennie. Ha számoltam volna a fogyasztást és az adagját, szerintem meg is őrültem volna.
Én is kínálom az enyémet vízzel meg teával csak ő meg nem fogadja el. :)
Igen, bukhat az infacoltol...
Bocsi, de nem értem hogy miért tápszerezed a babádat, mikor csak anytejes volt. Dokit sem értem. Mi az hogy 600- at kellene megennie?
Nem meregettem a babamat, hogy mennyit szopik, megis jol fejlodik. Erthetelen nekem miert tapszerezed...
A lányom jól hízott, egészen múlt hétig (3480-al született, 5 hetesen 4400 g volt, utána kezdett el visszaesni, most, hogy megint eleget tud enni, újra hízik). :) Egyébként kis pufók, jó husiban van. :)
Kevés lett a tejem, egésznap csak ordított, egy idő után hiába kínáltam cicivel már elutasította. Egy nap alatt 400-at tudott csak megenni. Mióta kap tápszert is nem sír egésznap (sőt egyáltalán), megint nyugodt.
Köszönöm a válaszaitokat, akkor hagyom az infacolt és váltok espumisanra. :)
Sajnalom. Te tenyleg mindent megtettel... ne haragudj, hogy rosszat felteteleztem...
Hihetetlen, hogy ennyi gyarapodas utan ez tortent. Tenyleg szivbol sajnalom! De te tenyleg mindent megtettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!