Légyszi segítsetek! Mit tegyek, hogy újra szopizzon a kisfiam?
Légyszi segítsetek! Mit tegyek, hogy újra szopozzon a kisfiam?
Nagyon el vagyok keseredve. A fiam 6 hetes, de nem akar szopizni. A kórházban nem mutatták meg, hogy kell a mellemre tenni a kicsit, így magamtól tettem ahogy tudtam. Épp itt volt a baj, mert én nem úgy tettem, ahogy kellett volna. Így kisebesedett a jobb bimbóm, ezért csak a ballból tudtam szoptatni.
Mikor hazajöttünk, próbáltam a másik mellemre is tenni, mivel féltem, hogy belekövesedik a tej. Irtózatosan fájt, ordítottam a fájdalomtól, de akkoris rátettem.
Egy idő után már vérzett, és a gyerek már a várt szopta, amit persze ki is hányt. Ekkor nagyon megijedtem és úgy döntöttem, hogy többet nem adom neki ezt a mellemet, csak ha majd helyrejött. Így a jobb mellemet fejtem, és a ballból szoptattam.
De hiába, ugyanis nem volt elég neki az a tej, amit adtam neki.
Nem lakott jól tőle, így muszáj volz tápszert adnom neki (cumisüvegből). Időnként még szopiztattam, de mára egyáltalán nem akar szopni, csak akkor ha félálomban van, vagy ha nem nagyon éhes. De olyankor is ráncigálja, cibálja, ami nem jó érzés.
Tejem még van, de mivel nem szopizik, nem sok, ezért még fejni sem tudok.
Mit csináljak, hogy újból szopizzon?
Azert mert nem jo a helyesirasa nem kell bantani! Szegeny probalna a legjobbat adni a kisbabajanak.
Kedves kerdezo! Szerintem azert cibalja mert cumisuvegbol konnyebben jon a tej es a melledbol mwg nehezebben. Probald sokszor mellre rakni es mellette fejni is ha tudsz. A lefejt tejet tudod neki adni cumisuvegbol is
szerintem szolj a vedononek! Segiteni fog!
Azért ez nem egyszerű helyesírási probléma, konkrétan tolmács kellett a megértéshez.
Egyébként az lll.hu-n találsz szoptatási tanácsadókról listát, hívj ki egyet.
Szerintem most nem a helyesírás a legnagyob baja kedves utolsó!
Nem értem miért kell állandóan piszkálni mindenkit aki nem tud helyesírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!