Szoptatás alatti menstruáció?
Jól értem, hogy most jönne meg másodszor a gyerekágyi vérzés óta? Akkor inkább arra gondolj, hogy még nem állt be a ciklusod, lehet, hogy nem is fog. Ha szülés előtt 28 napos volt a ciklusod, lehet, hogy most hosszabb lesz, de az is lehet, hogy kell pár hónap, vagy majd ha elhagyod a szoptatást, akkor fog beállni. Ha 4 napja éreztél ovu-fájdalmat, az is azt támasztja alá, hogy hosszabb a ciklusod, ovu után 14 nappal kell elvileg megjönnie, vagyis még 10 napod van addig.
Nekem pl. szoptatás alatt nem is volt peteérésem, akkor se, mikor már rendszeresen menstruáltam. Akkor 30 nap körüliek voltak a ciklusaim, szoptatás után átálltak átlag 25 naposra.
Nekem több mint egy évig nem jött meg szülés után és utána is csak 1-2 Havonta, hol így, hol úgy. 10 hónapig volt még ilyen rendszertelen, utána sikerült a tesó. ;)
Szoptatás alatt bármi normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!