Milyen betegségei lehetnek annak a babának akinek az anyukája dohányzik szoptatás alatt?
ismertem ilyet ,de ő naponta 3 szálat szívott el.
legjobb a semmi ,de ettől nem lesz nikotinfüggő a baba.napi 10-15 szál az már kockázatosabb.
olvastam egyébként egy tanulmányt ,miszerint még mindig inkább szoptassanak a dohányzó nők mint tápszerezzenek.na de nem 1 doboz elfüstölése alatt szerintem.
egyébként a nikotin felezési ideje 90 perc ,annyit mindenképp várni kell egy elszívott cigaretta után a szoptatással.
letetted 9 hónapra. Gondolom, nem ment könnyen. Baromi nehéz lehetett (tudom, mert én gyerek előtt letettem már, akkor még motivációm se volt). Úgy döntöttél hogy szoptatsz, ami rettentő steril, és a lehető legegészségesebb dolog a gyermeked számára.
Te a 9 hónap alatt közel 100.000 Ft-ot spóroltál míg nem gyújtottál. Nem részletezem mi mindenre lehet elkölteni a gyerek körül. Gondolom, kevésbé köhögsz, felszakadozott a váladék a nyálkahártyádon, könnyebben lélegzel, a bőröd újra jó illatú, netán a fogaid is fehérebbek, a leheleted is kellemes.
Ha most visszaszoksz, mindennek viszlát, amit elértél 9 hónap alatt, annak is, és egyszer majd, 50 évesen, mikor az orvos mondja hogy lekéne szoknod, majd borzasztóan fogod bánni, hogy nem ragadtad meg ezt a remek lehetőséget arra, hogy folytasd a füst mentes életmódot.
És ezt most nem antidohányosként mondom, én is dohányoztam és nincs az a pénz hogy még egyszer átmenjek a leszokási folyamaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!