Mi az és mikor lövel be a tejem?
Figyelt kérdés
nem igen értem mit jelent ez és én azt honnan tudom,hogy épp belövelt a tejem?2008. szept. 10. 22:41
1/4 anonim válasza:
miutén megszöletik a babád, pár napra rá a melleid nagyon meg fognak duzzadni, és eléggé fájni is fognak.. érdemes masszirozni,és meleg borogatást tenni rá. viszont innentől kezdve lesz sok tejed, s boldogan szoptathsóatod a kisbabád..
2/4 anonim válasza:
Biztosan tudni fogod, nálam sajna szemmel láthato is volt, mivel éjszaka tortént:) Pár nappal a szulés után várható, elotte érezheto mellfeszulés.
3/4 anonim válasza:
Szia!
A tejbelövelés szerintem egy hülye magyar fordítás. Azt jelenti, hogy akkor indul meg a tejed. Az első néhány napban csak előtej van. Utána viszont, mint az előzőek is írták tele lesz a melled, és feszülni fog. Egy-két hónap mire a tested beáll a baba adagjára, addig valószínűleg többet fog termelni, mint a szükséges. Ezért nagyon kell vigyázni, mert begyulladhat a mell. Ha nagyon feszül fejd le, és semmiképp se feküdj le este úgy, hogy nagyon tele vannak a melleid.
4/4 anonim válasza:
Én is vártam a nagy "tejbelővelést" de nem volt. Szépen fokozatosa volt annyi amennyire a babának szüksége van és 6 hónapig kizárólag csak szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!