Miért nem megy a fekve szoptatás?
Szia!
Legegyszerűbb - szerintem- az ülve szoptatás. Én is fekve kezdtem, de az nagy macera, nem tudja bekapni rendesen a cicit a babó. Akkor jó a fekve szopiztatás, ha az anyuka már gyakorlott. Kezdőként én nem tudtam ezt. Ülve, széken , vedd karba és úgy szopiztasd!:)
nekünk is volt igy az elején.és ha Te fordulsz oldalra a még jobban babád felé ?persze szokatlan lesz,de hamar megszokod ezt a poziciót és a ha a Babának is igy jó,akkor hidd el,könnyen fog menni minden:-)
azt kívánom:-)23 hós szopis Baba anyukája(mi is igy szopcsizunk amugy)
j,és ha fáj a mellbimbód,a Garmastan kenőcsöt ajánlom:-)
Köszönöm a válaszokat:)
12:03-nak: Mindig ülve szoptatok, mert úgy kényelmes mindkettőnknek, de néha éjszaka, vagy amikor fáradtabb vagyok jobb lenne fekve.
12.04: Ha jobban oldalra fordulok, még lejjeb kerül a bimbóm, akkor be sem tudja kapni.
Lehet, hogy ez genetikai okok miatt nem megy nekünk?
Gondolom meg nagyon pici a babad. Ha igy van, probald meg parnara (torolkozore, pledre, vagy ami nektek megfelel) tenni a csoppseget, ami cicimagassagba emeli a szajat. Ha nagyobb a baba, akkor valoban kenyelmesebb, ha mindkettotok hatat megtamasztod egy-egy parnaval.
A cici kisebesedese, vagy fajdalma a nem megfelelo szopizasi technikatol van, kerj segitseget mindkettotok erdekeben. A krem nem megoldas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!