Hogyan szoktassam cicire? 4 hetes a baba, tejem van elég, mert fejem. A tápszert már el is hagytuk, viszont a tej egy részét üvegből kapja, mert kényelmes, lusta a babám. Nagyon hamar bealszik, mikor cicin van, néhány perc alatt.
Ha hirtelen elhagyom a cumisüveget, nem fog elapadni a tejem? Merthogy kevesebbet szopizik egyszerre. Ha csak szopizik, akkor meg nem üríti ki rendesen egyik cicit sem. Fejjem a tejet vagy ne? Ha fejem, akkor meg nem ürítem ki a cicit szopi előtt?
Eddig úgy csináltuk, hogy cicin volt kb. 30 percet (ha sikerült addig ébren tartani) aztán utána pótoltam üvegből neki a tejcsit, amit előzőleg lefejtem.
Most, hogy csak szopizik, nagyon hamar felébred fél-1 óra múlva, így egyikünk sem tud rendesen aludni, sem a baba sem én. Hogy csináljam, hogy ne apadjon el a tej és a baba is jól fejlődjön?
Szió! én ugy tudom ennek az az oka, hogy a cumisuvegen nagy a lyuk, és kényelmes a kis drága :D probald meg, hogy kisebb lyuku uveget adsz neki.
Én ugy hallottam, hogy amig fejed a cicid, nem fog elapadni. én is ezen gondolkozom, hogy muszaj fejot venni, kezi legyen e vagy elektronikus, de felek, hogyha elektronikus, akkor a zugastol fel fog ebredni a babó.
Védőnőd mit mond rá?
Aventes cumisüveget használunk, az 1-es jelzésűt, az csecsemőknek való. Védőnő a 3 óránkénti szopit javasolta, akkor meg lehet, hogy fel kellene kelteni, azt meg nem szeretném. Ki szereti, ha felébresztik? :)
Ehh, nem egyszerű...
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!