Most már kezdem magam ufó anyának érezni?
tényleg lassan azt hiszem az a fura amit én csinálok,pedig eddig ezt láttam természetesnek!
tehát:én nem adok cumisüvegből enni vagy inni a gyereknek,nem nyomok műanyag cumit a szájába,nem adok neki tápszert,nem 3 óránként hanem igény szerint szoptatom és ami végkép kiverte a helyi anyukáknál a biztosítékot,hogy szeretnék venni egy hordozó kendőt!na ezt végleg nem értik hogy minek akarom cipelni ha már 9 hónapig cipeltem?most komolyan nem ezek a legtermészetesebb dolgok?szerintem a sok mű a nem normális!
Érdekes, ugyanúgy csinálom, mint te, nem tarton titokban, mégse kapok beszólásokat és nem verem ki a biztosítékot.
Ha valaki beszól bólogass kedvesen és egyik füleden be a másikon ki.
Az enyém kapott üvegből,tápszeres volt,cumija is volt (4!!! éves koráig) nem hordoztam,3 óránként etettem,nem szólok meg senkit soha,mert te sem vagy sem jobb,sem rosszabb anya mint én.Mindketten ugyanúgy imádjuk,szeretjük a gyerekeinket,és szerintem nem kell versenyre kelni szuper anyaságban senkivel sem!
(megjegyzem,te elvárod,hogy ne ítélkezzen rajtad senki,de nézd csak meg az utolsó mondatod?)
Képzeld én is így csináltam, szoptattam is, hordoztam is, most is mosható pelenka van a gyerek seggén, de nem kellett neonreklám meg a gyakorikérdések anyukatársaságának az elismerése, hogy jól érezzem magam...
Neked miért kell? Ha megerősítésre van szükséged, találsz számtalan klubot, fórumot, facebook csoportot, ahol hasonló személeltű mamik beszélgetnek. Szerintem inkább oda csatlakozz, mert az ilyen kiírások mint ez, eléggé visszatetszőek.
Ez a kérdés kamu, vagy max. provokáció.
De képzeld! Én sem adok tápszert, igaz tejem sincs, inkább éheztetem, mert akkor vagyok f..za anya. Most is ordít már egy órája, de nem, nem adok neki "mű" tápszert, inkább összevárom,hogy legyen 5 óra alatt 30 ml tejem!
Na jó fej vagyok?
ha zavar, ne járj ilyen helyekre! persze nem a tanácsadást értem, hanem a játszóteret. ha még olyan pici a baba, hogy igény szerint szoptatsz, akkor még nem kell neki a játszótér. Te pedig járhatsz olyan helyre, ahol hasonló gondolkodású anyukák vannak (pl hordozós klub).
egyébként pedig nem gondolom hogy pl a cumisüveg vagy a tápszer nem normális. mi van, ha anyuka nem tud szoptatni? mit fogsz neki adni, ha esetleg korábban elapad a tejed, mint gondolod? a hordozás, együttalvás, stb döntés kérdése, de a tápszer általában nem
Nem vagy ufó!
Egyszerűen csak nagyon-nagyon primitív :) A gyengébbek kedvéért...Nagyon hü..lye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!