2 hónapos babám anyatejes.2 napja észrevettük, hogy sok nyál gyülik össze a szájába. Hason persze ez csurog kifelé. Ha hanyadt van akkor meg apró kis "lufikat" fúj belőle. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 19:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem beindult a fogzás,ami nem azt jelenti,hogy 1 hét múlva kijönnek a fogai,csupán megindult a fogak növekedése az ínyben.Az én babám 3 hósan kezdte és 8 hósan 2 nap különbséggel jött ki az első 2 foga.
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert másfél hós babám ugyanezt produkákja. Ő is anyatejes.
3/4 anonim válasza:
Az én babám vegyesen kap anyatejet és tápszert, szintén két hónapos, és ugyanezt műveli. Most elkezdett hangot is adni hozzá, és buborékol. Alig győzöm törölgetni az arcát. Ráadásul most kezd rájönni, hogy az ember mi mindenre használhatja a kezét, így az egész kis öklét a szájába veszi. Nagyon remélem, hogy tényleg nem akarnak még kibújni a fogacskái...
4/4 anonim válasza:
Az én lányom 11 hetes lesz holnap és kb 2-3 hete kezdett neki is folyni a nyála. Lufikat fúj ő is belőle és néha 1-1 hang is kiszalad a torkán hozzá, ezen jókat mosolyog utána:)
2 hete a kis kezét is felfedezte. úgy hogy most azzal játszik, hogy próbálja hol az egyik, hol mind a kettő kezét a szájába szuszakolni. Már alig várom, hogy a lábát is felfedezze:))
A gyerekdoki azt mondta, hogy a fogzás már jóval azelőtt megindul, mint a hogy kibújik a fogacska, ezért folyik a nyáluk ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!