Baja lesz a babának a tehéntejtől?
Micsoda aggódó anyuka, első hogy gyk-ra megy kérdést feltenni... itt majd a többi semmit nem tudó unatkozó anyuka (meg én) ad neked megfelelő választ. Vagy talán valaki hozzáértő embert kéne megkérdezni, nem gondolod?
De válaszolok: SZERINTEM semmi baja nem lesz. DE akár lehet is...
1-es jó nagy b..om vagy :)
kérdező: nem lesz baja, annak idején, míg nem volt tápszer, és nem tudtak szoptatni a nők, tehén tejet adtak a babáknak, és valahogy túlélték, sokan ma is vallják ezeket a nézeteket, és adnak akár ujszülöttnek is tejet (én spec 1 év alatt nem adtam).
Ma már ismeretes, hogy allergia kockázatát növeli, ha folyamatosan kapja túl korán, de ez semmiképp nem áll fent egyszeri alkalom esetében.
Az egyetlen amitől félhetsz, ha nem volt felforralva a házitej, egy bakteriális fertőzés, de ennek igen kicsi az esélye. De ha esetleg hasmenést tapasztalsz, vagy hányást, tudd, hogy ez okozhatja.
Van olyan aki kiütéses lesz tőle,másnak meg semmi baja.Általában nem szokott ebből gond lenni,hiszen 20-30 éve még ez volt az általános,ha valaki nem tudott szoptatni.
Ha ma jól van,akkor már megnyugodhatsz.Lett amúgy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!