Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kínlódás minden szoptatás. A...

Kínlódás minden szoptatás. A szopi kezdetén még rendben megy minden, de pár perc után, üvölt, sír, belevörösödik a babám. Mi állhat a háttérben? Még csak 7 hetesek vagyunk.

Figyelt kérdés
nem menstruálok, h az ízével lenne baj. már azt is csináltam, h amikor ezt csinálta, letettem őt, és megfejtem, h lássam, h valóban van-e benne még tej. És volt is. már fogy a türelmem . két napja minden egyes szopinál ezt csinálja.
2010. márc. 11. 15:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sok variáció elhangzott, és nem tudom mi lehet a háttérben. Továbbra sem. Felkerestem egy szoptatási tanácsadót is már telefonon. ő is hasonlókat mondott. szoptatok továbbra is, viszont annyira sajnálom, de nem élvezem már úgy mint pár héttel ezelőtt. Rettegek tőle. És ez egy ördögi kör. ....
2010. márc. 15. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!