Szoptatás alatt lehet ezüst kolloidot inni?
az ezüstkolloid igenis hatásos, csak a gyógyszerlobbi elhiteti, hogy az antibiotikum ér csak valamit.
közben meg veszik az emberek az ezüsttel bevont hűtöt, mert nem telepszik meg rajta a baci ugye, az ezüstös dezodorokat (még rá is van írva, silver..) jé, megöli a hónaljbacikat...
és adtak is annak idején ezüstkanalat a kisbabának a fogzásnál, had rágicsálja azt. szóval igen, hatásos szer, és természetes is... de azért én egy TERMÉSZETGYÓGYÁSZ véleményét kérném ki, hisz más neked a jó dózis és más a gyereknek. az anyatejjel szinte minden átmegy a babának!
tippem: sós vízzel öblögess. (pl. 1,5 deci langy. vízbe 1 teáskanál só) nekem 5 hónapos gyerek mellett volt durva torokgyulladásom, a gyerek is átesett rajta, egész éjjel 5 perceket tudtam aludni, magam mellett tartottam egy köpőcsészét, meg egy jó bögre ilyen öblögetőszert... így tudtam az éjjeleket átvészelni. a sós víz balzsam a toroknak!
a homeogene is jó, de utána kell annak is járni, lehet-e szoptatás alatt használni... én terhesen használtam azt, és az is működött (pedig szkeptikus voltam, nem vagyok az a kimondottan organikus-bio-anyuci, én a hiszemhalátom vagyok, azért tudom hogy ezek hatnak) :)
Tehát baktériumölő hatású? Azaz kiöli a baktériumokat a bélrendszerből, pont, mint az antibiotikum?
A gyógyszerlobbi? Miért, az ezüst kolloidot ingyen adják? Abból senkinek nem származik profitja?
A háztartási gépeken levő ezüstvegyület szerinted teljes mértékben megegyezik az ezüstnek azzal a formájával, ami a kolloidban van? Nem lenne egyszerűbb akkor a háztartási gépeket nyalogatni otthon,ingyen?
Hatoson betegre röhögtem magam :D
Elképzeltem, ahogy a kérdező otthon nyalogatja a hűtőt :D
Amin amúgy nem ezüst bevonat van, csak ezüst színű, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!