Nagyon kellemetlen érzés szoptatni? Túl érzékeny mellbimbó esetén mit lehet csinálni?
A legkisebb érintésre is érzékenyek a mellbimbóim amióta az eszemet tudom. Nem izgat, hanem idegesít, ha a párom pödörgeti, vagy a szájába veszi őket. Vagy sikítok a nevetéstől annyira csikiz, vagy konkrétan fáj. Félek, hogy milyen lesz a szoptatás, hogy a babát le tudom-e venni róla közben, ha úgy érzem nem bírom tovább. Nem tudom, milyen erővel szopnak, tud fájdalmas lenni?
Egyedül akkor nem kellemetlen a bimbók érintése (szájjal) ha a párom már felizgatott ott lent. Viszont csak nem kérhetem örökké ezt tőle szoptatás előtt, meg az 1. pár hétben elvileg még oda sem nagyon nyúlhat.
Mennyiben más érzés a babát szoptatni, mint amikor a párod játszik vele? Én nagyon szeretnék szoptatni de félek, hogy nem fogom bírni, annyira viszketnek meg fájnak majd. Ha csak fejem a tejet, akkor elapad hamar? Nem tudom mit tegyek.
ugyanúgy vagyok mint te, ugyanúgy utálom ha a mellbimbómhoz érnek..
Nekem kisebesedett a mellem a kórházban, pedig amúgy maga a szoptatás kimondottan jó érzés: a melled feszül, szinte várod hogy rá tedd a babád..Tényleg, össze nem hasonlítható mint mikor a párod hozzá ér...emiatt én nem aggódnék a helyedben. A kisebesedés ellen azonban mindenképp ajánlom, hogy legyen tartalékba egy bimbóvédőd. Igen, van több méret, én több márkát is próbáltam, végül a Medela jött be a kórházban is ezt ajánlották. Vedd a közepest meg a legnagyobbat, nem nagy összeg, valamelyik jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!