7 hetes,2 óránként eszik. Nem eszik eleget egy szoptatás alatt?
Hamarabb végez a szopással mint eddig, és utána már fintorog, nyalogatja, nem lehet visszaadni neki a mellet... Evés után elégedett. Viszont csak félórát nagyon ritkán 1-et alszik egyhuzamban. Éhes volna? De aztán nem zabál olyan hu de nagy hévvel...
Éjszaa 6 órát is kibir... nem értem.
Tudom, hamar megemészti blabla.. de máskor miért volt eddig 3 óra, és éjjel 6 is, nappal meg ilyen kevés. Arról nem is beszélve hogy aludnia kéne, álmos, kimerült.. de felébred (enni?)
zabál? azta...
egy 7 hetesnek igazán nem kell egész nap aludnia, pont jó ha eszik, alszik egy órát aztán játszik egy órát. teljesen ideális. megtanulta hatékonyabban szívni így gyorsabban túl van rajta, aztán meg 2 óra múlva éhes. ennyi, nem hiszem, hogy ezen ki kéne akadni! enyém 8 hónapos koráig 2 óránként evett nappal, éjjel meg aludt. orvos szerint is teljesen normális anyatejes babánál
de én fél órát mondtam (inkább 20p), és nagy ritkán (nem feltétlenül naponta 1 órát) alszik.
ez szerintem nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!