"Fáj" a szoptatás, ha már kevés vagy nem elég a tejem?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert nem tudom, honnan veszem észre, hogy kevés, 8 hónapos a fiam és aggódom, hogy esetleg kevés.2010. márc. 9. 17:45
1/6 anonim válasza:
Nekem nem fájt. Akkor vettem észre, hogy kevés, amikor már éjszaka is fél óránként kért enni.
2/6 anonim válasza:
Szia,nekem sem fájt,csak éjszaka sokat kelt!Innen tudtam!Aztán egy héten belül már nem is kérte a cicit!10 hónapos volt!Azóta reggel és este tápszert kap!Végigalussza az éjszakát!:-)
Szép estét
3/6 anonim válasza:
Én 22 hónapig szoptattam, a végefelé már fájt a szopi, ahogy az üres cicit szívta.
4/6 anonim válasza:
15 hónapos volt, amikor terhes lettem a következővel. Na akkor nagyon elkezdett fájni(mert érzékeny lett a bimbóm) , gondolkoztam is, hogy abba hagyjuk, de aztán hozzá szoktam. Még 4,5 hónapig folytattuk, akkor nem kért többet. (Megváltozhatott az íze.) A pici most 7 hós, még szoptatok ezerrel, nem fáj...
5/6 xStefix válasza:
Szerintem akkor fájhat, ha már nagyobb a baba/gyerkőc és erősen szív, ámde üres(ebb) a mell.
Vagy ebből veheted észre, vagy amit a többiek is írtak, hogy többször kér szopit, éjjel is ébred enni stb.
Ha továbbra is szoptatni szeretnél, akkor adj neki, amikor kér, így mindig lesz elegendő tejed és ő is nyugodtabb lesz (meg te is:).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, lehet azért éreztem, hogy fáj, mert tényleg erősebben szív és hamarabb is végez::):)
2010. márc. 12. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!