Kávét lehet inni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a koffein a babához is átjut,és éberséget okoz.Még nem vettem észre, hogy rosszabbul aludna a babám.De ha nagyon muszáj lenne, talán le tudnék szokni róla.Kb mennyi idő lehet, míg átkerül az anyatejbe?Köszönöm a válaszokat!2010. márc. 8. 10:28
1/8 anonim válasza:
Lehet inni, ha nem látsz a babán semmi változást. Napi 1 kávé elvileg nem gond, főleg, ha terhesen is ittál :)
2/8 anonim válasza:
Szia
Én terhesen is ittam és szülés után is ugyan úgy.11 hónapos a babám még mindig szopizik és nekem nem tűnt fel ez idő alatt,hogy éberebb lett volna tőle.
3/8 anonim válasza:
Én a terhesség alatt is ittam, és most szoptatás alatt is. Sőt! Mivel császárral szültem, mondta az orvosom, hogy igyak kávét, hogy ne fájjon a fejem az érzéstelenítő miatt. Reggeli szoptatás után szoktam inni, így a következő szopira már kiürül. Ugyanolyan jól alszik a baba,nincs vele gond. Most másfél hónapos, és van, hogy végigalussza az éjszakát!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Én is ittam terhesség alatt is, most is, annyit teszek, hogy lecsökkentem napi reggeli egyre:)Ha sikerül...
2010. márc. 8. 14:08
5/8 anonim válasza:
van hogy lecsuszik 3 is egy nap de altalaban 2,szerintem nem okoz eberseget
6/8 anonim válasza:
Szia!Terhességem alatt is kávéztam..Jelenleg reggel szoktam inni hosszúkávét(tejjel),majd napközben egy 3in1 nescafét..Az én babóm sem éberebb ettől..Éjszaka pedig 9-10 órát alszik..
7/8 anonim válasza:
Ha a babádnak semmi baja tőle, akkor a napi 1-2 tejeskávédról nem kell csak a szoptatás miatt leszoknod.
8/8 anonim válasza:
Én terhesség alatt nem ittam, hányingerem volt tole, most viszont min. hármat megiszok, igaz, csak gyengét, nescafet, de a babám alszik, mint a bunda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!