Létezik hogy szopi+cerazette mellett teherbe estem?
Kislányom 10 hónapos szedem a cerazette tablettát!
Jelek nem egyértelműek de nem merek tesztelni... nem érzem magam készen egy új babára! Állítólag híztam, (fantom) mozgást éreztem párszor, és ami leginkább aggaszt az a megváltozott tejtermelés!
Létezik hogy terhességtől több tej termelődik? Az a helyzet hogy sokat cicizik ahogy eddig is a baba de becsomósodott iszonyatosan a mellem, oké 2 nap alatt helyre jött aztán most a másik csomósodott be... eddig csak olyat hallottam hogy csökken a tej mennyisége. Van valaki akinek nőtt a mennyiség terhesség alatt?
Csak nem ismét baba van a pociban???
A szoptatás nem gátolja a teherbeesést, ahogy a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet. Tesztelj, hogy kiderüljön, hiszen az eredményen úgysem változtat, ha izgulsz rajta.
Nem váltottál ki nála étkezést vagy nem szopott kisebb mennyiséget akkor, amikor becsomósodott a melled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!