Miért sír szoptatás alatt a kislányom?
Lehet azért mert nem éhes. Vagy mert megváltozott valamiért a tejed íze. Nem ettél mostanában olyat, amit eddig nem?
2008. szept. 4. 15:15
Nekem akkor csinált ilyet, amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és gondolom megváltozott az íze a tejnek. Lehet, hogy nálad is valami hasonló lehet, esetleg egy új étel..
2008. szept. 4. 15:18
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Nem ettem semmi újat.Éhesnek szerintem éhes,mert 3-4 óránként etetem és sír is érte.Próbáljam meg esetleg még később etetni?
Akkor próbáld meg kicsit később etetni, attól nem lesz semmi baja. Ha ez nem jön be, akkor nem tudom mi más lehet :-(
2008. szept. 4. 15:21
Szia!
Az is lehetséges,hogy a füle fáj neki. Olyankor nem szeretnek enni, elfordítják a fejüket és sírnak:( Nincs láza,vagy esetleg valami nem furcsa rajta? Nem nyűgösebb,mint eddig?
2008. szept. 4. 17:23
Utolsó vagyok! esetleg nem menstruálsz,vagy nem lenne itt az ideje? Akkor is megváltozik a tej íze,és a babák nem szeretik:(
2008. szept. 4. 17:25
Szia!
Sajna nekem is volt ilyen, amikor kevesebb volt a tejci nem úgy folyott a szájába ahogy addig , magyarul küzdeni kellett volna érte, akkor nem evett inkább. Lehet hogy kevés a tejed, nem folyik úgy mint szokott, és nem erőlködik inkább. Beszélj agyerekorvossal engem ő látott el jó tanácsokkal.
2008. szept. 4. 18:02
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még nem menstruálok,nem is érzem,hogy meg akarna jönni.Változás sincs a viselkedésében,láza sincs.Lehet,hogy tényleg a tejjel van baja.Ezzel a fülfájással elég rendesen rám lett ijesztve!!!Remélem semmi komoly,mindenesetre megkérdezem a dokit.Köszönöm mégegyszer!
Ěn úgy vettem észre, a babám akkor csinált ilyet, ha nem volt túl éhes, esetleg nem jo helyzetben tartottam ot, sok levegot nyelt, vagy gyorsan ment a tej és nem bírta szívni. Néha segített, ha kozben megbufiztattam vagy más helyzetben szopizott, mondjuk fekve. Voltak bizony napok, amikor szinte rettegtem minden szoptatástól.
2008. szept. 4. 21:22
Hasonló helyzet volt nálam is de később ne etesd semmiképp.
Ez a helyzet egyszer csak megszűnt, aztán kitalált nekem valami más kevésbé kellemes dolgot. Csak találgatni lehet, hogy mi okozhatja de a szopis póz megváltoztatása néha tényleg beválik. Volt idő, hogy én is rettegtem a szopiktól és lehet meg is érezte a baba. Magamra erőltettem a nyugalmat és túléltem időről-időre ezeket az időket.
Nyugalom és kitartás csak ez a recept van!
2008. szept. 6. 21:45
Kapcsolódó kérdések: