Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért sír szoptatás alatt a...

Miért sír szoptatás alatt a kislányom?

Figyelt kérdés
Kislányom 15 hetes.Két napja elég nyugtalanul eszik.Állandóan forgatja a fejét,egy idő után sírni kezd.Néha rákap a mellemre,majd egy szívás után elengedi,elfordul,majd kezdi előlről.Tej van,nem bőven,de van.Miért csinálja ezt?
2008. szept. 4. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert nem éhes. Vagy mert megváltozott valamiért a tejed íze. Nem ettél mostanában olyat, amit eddig nem?
2008. szept. 4. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem akkor csinált ilyet, amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és gondolom megváltozott az íze a tejnek. Lehet, hogy nálad is valami hasonló lehet, esetleg egy új étel..
2008. szept. 4. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Nem ettem semmi újat.Éhesnek szerintem éhes,mert 3-4 óránként etetem és sír is érte.Próbáljam meg esetleg még később etetni?
2008. szept. 4. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg kicsit később etetni, attól nem lesz semmi baja. Ha ez nem jön be, akkor nem tudom mi más lehet :-(
2008. szept. 4. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az is lehetséges,hogy a füle fáj neki. Olyankor nem szeretnek enni, elfordítják a fejüket és sírnak:( Nincs láza,vagy esetleg valami nem furcsa rajta? Nem nyűgösebb,mint eddig?

2008. szept. 4. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! esetleg nem menstruálsz,vagy nem lenne itt az ideje? Akkor is megváltozik a tej íze,és a babák nem szeretik:(
2008. szept. 4. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna nekem is volt ilyen, amikor kevesebb volt a tejci nem úgy folyott a szájába ahogy addig , magyarul küzdeni kellett volna érte, akkor nem evett inkább. Lehet hogy kevés a tejed, nem folyik úgy mint szokott, és nem erőlködik inkább. Beszélj agyerekorvossal engem ő látott el jó tanácsokkal.

2008. szept. 4. 18:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még nem menstruálok,nem is érzem,hogy meg akarna jönni.Változás sincs a viselkedésében,láza sincs.Lehet,hogy tényleg a tejjel van baja.Ezzel a fülfájással elég rendesen rám lett ijesztve!!!Remélem semmi komoly,mindenesetre megkérdezem a dokit.Köszönöm mégegyszer!
2008. szept. 4. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ěn úgy vettem észre, a babám akkor csinált ilyet, ha nem volt túl éhes, esetleg nem jo helyzetben tartottam ot, sok levegot nyelt, vagy gyorsan ment a tej és nem bírta szívni. Néha segített, ha kozben megbufiztattam vagy más helyzetben szopizott, mondjuk fekve. Voltak bizony napok, amikor szinte rettegtem minden szoptatástól.
2008. szept. 4. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzet volt nálam is de később ne etesd semmiképp.

Ez a helyzet egyszer csak megszűnt, aztán kitalált nekem valami más kevésbé kellemes dolgot. Csak találgatni lehet, hogy mi okozhatja de a szopis póz megváltoztatása néha tényleg beválik. Volt idő, hogy én is rettegtem a szopiktól és lehet meg is érezte a baba. Magamra erőltettem a nyugalmat és túléltem időről-időre ezeket az időket.

Nyugalom és kitartás csak ez a recept van!

2008. szept. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!