Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem fogadja el a cicim...

Miért nem fogadja el a cicim napközben a babám?

Figyelt kérdés
Éjjel és reggel cicizik, de van olyan nap amikor napközben nem kell neki, csak sír hiába éhes, ilyenkor tápszert adok neki és azt elfogadja. 10 hetes és kb 2 hete csinálja ezt.
2008. szept. 4. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha este és reggel elfogadja, akkor én napközben biztos nem adnék tápszert neki. Ha éhes lesz úgyis elfogadja. Attól nem kell félni, hogy éhenhal. Gyakrabban próbáld cicire tenni, ha csak egy picit eszik már az is elég. Lehet hogy rájött, hogy a tápszerért nem kell "dolgozni" hanem csak folyik magától. Még túl picike hogy tápszert kapjon pláne ha van tejed.
2008. szept. 4. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Igény szerint szoptatom, de sajnos kevés a tejem és születésétől kezdve kell neki tápszert adni pótlásnak, azért nem értem, mert eddig nem volt gond, de nem is mindig csinálja, van amikor állandóan a cicimen lóg napközben is és van hogy csak éjjel és reggel aztán nem kell neki, de másnap megint elfogadja.
2008. szept. 4. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szopisztrájk. Ilyen nálunk is van párszor, ilyenkor négykézláb etetek. Éhen halni meg tényleg nem fog.
2008. szept. 4. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csinálja de csak az egyik cicivel. Próbálj ki másik pózt hátha beválik, nekünk bejött.
2008. szept. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!