Egy hónapos babának kb mennyit "kell" ennie?
Figyelt kérdés
Létezik,hogy egyik nap bevágja simán a 100-110-et egész nap,utána meg csak 70-90-et? Lehet,hogy kevesebb lett a tejem? 3,6kg-mal született, 3,38-cal hoztuk haza, most olyan 4,2-4,3 körül mozog a súlya.Kedden lesz 1 hónapos.2010. márc. 5. 11:48
1/3 anonim válasza:
A baba súlyának 1/7-ét kell egész nap elfogyasztania. Tehát ha 4,3 kg, akkor kb. 620 grammot kell ennie összesen. Ha egy nap hatszor szoptatsz, akkor az 100-110-nek felel meg. De igazából szerintem ne nézegesd folyton, hogy mennyit eszik, mert az én picikém volt, hogy 150-et is bepuszilt ilyen korában, pedig kevesebb volt a súlya, mint a tiédnek. Ha rendesen fejlődik, akkor elég hetente egyszer ellenőrizni a súlyát.
2/3 xStefix válasza:
... pláne, hogy a fenti számolgatás a tápszeres babákra vonatkozik...
Te sem eszel mindennap ugyanannyit, nemde? ;) Nyugodj meg, ő tudja a legjobban, mennyi az elég, nem te vagy az orvos vagy a mérleg.
3/3 anonim válasza:
Az en kisfiam is ezt csinalja,van mikor 110-90 eszik.En tobet nem meregetem mert csak felhuzom magam,amenyit akar anyit eszik nem eroltetem,van mikor minden 2oraba vagy 4orankent eszik.Mikor ker akor adok.6hetes 320 szuletet mos 450-en.Azt mondom ne idegeskedj ha nem lenne eleg akkor sirna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!