Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » úgy érzem a szoptatástól...

úgy érzem a szoptatástól leszek depressziós! Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 19:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az en babam 4 hetes es hasonlo volt nallunk is a helyzet az elejen. A baba 2 hetesen nagyon sokat sirt, ha ebren volt, nyugtalan volt. Almomban sem gondoltam volna, hogy ehes. Mi a sulyan vettuk eszre, hogy csokkent. Igy mi is tapszerrel potoltuk. Mai napig szoptatok de tapszert is kap. Mostanra mar odaig jutottunk, hogy csokkentettuk a tapszer adagokat, tehat a tejem idovel sokkal tobb lett es van olyan szopi is amikor nem kell potolni neki. :) Nekem is iszonyatos lelkiismeret furdalasom volt, hogy nem vettem eszre es ehezett a pici, de nyugodj meg nem a te hibad es meglatod minden rendben fog jonni idovel es elmullik ez a depresszios erzes. Nincs semmi rossz abban, hogy tapszert is kap a cici melle, csak azert tedd minel tobbszor cicire, hogy a tapszer ne vegye at teljesen a szerepet. Minden kezdet nehez, de fel a fejjel!
2010. márc. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!