Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Almát lehet enni, ha szoptatok...

Edus83 kérdése:

Almát lehet enni, ha szoptatok? Már annyi félét hallok, hogy nemtudom mit lehet mit nem.

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
persze, nyugodtan
2010. márc. 4. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindent "lehet". Meg kell figyelned, hogy van-e valamilyen hatással a babádra, mert lehet, hogy őt semmi nem izgatja, és akkor meg miért ne ehetnél, amit csak megkívánsz... :o)

Az én babám egyébként rengeteg mindenre érzékeny, de az almával épp semmi baja, szóval az szerintem nem "veszélyes".

(Az enyém nem bírja, ha szójásat, tejet, karalábét, karfiolt, brokkolit, zöldbabot, gombát eszem, szóval nagy a listám...)

Jó étvágyat!

:o)

2010. márc. 4. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés olyan van, amit nem ehetsz! Pl. nyers húsok továbbra sem, pasztörizálatlan tejtermékek, sajtok. Ezen kívül bármit ehetsz, amit a babád pocija jól tolerál. Ezt onnan tdod meg, hogy először mindenből csak keveset eszel és figyeled a hatást. Ha nem okozott a picinek gondot, legközelebb már nyugodtan eheted!

[link]

[link]

2010. márc. 4. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és persze kelbimbó, kel káposzta, szárított bab stb. Csak ezeket már meg sem kóstolom... :O)
2010. márc. 4. 13:41
 5/7 A kérdező kommentje:
szuper köszönöm.
2010. márc. 4. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy húúú majd kenyéren és vizen fogok élni, erre kiderült, hogy egy kezemen meg tudnám számolni a tiltott ételeket. (borsó, bab, k-betűsök, tej-nálunk) Alma mehet!!!
2010. márc. 4. 14:57
 7/7 anonim válasza:
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de énmagam nagyon érzékeny voltam egy időben az almára, pont ugyanúgy mint a hüvelyesekre. De egyszer azt olvastam ha meghámozod, akkor nem okoz felfújodást, hát kiprobáltam és nekem bejött. Szeintem Te is eheted ilyen formában,ha a babának így sem lenne jó azt fogja jelezni.
2010. márc. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!